Mit bud på en Julelatte

Mit bud på en Julelatte

Jeg har gået her i mit kaffehjørne i mit køkken, og eksperimenteret på min udgave af en rigtig julelatte. Måske en vinterlatte. Jeg har også haft gæster der har prøvesmagt den, og de har godkendt den. Så nu deler jeg opskriften.

For mig er julens smage blandt andet også smagen af pebermynte. Den friske pebermynte minder mig lidt om frostklar luft og sne. Og derfor hører denne smag julen og vinteren til for mig.

For at lave denne julelatte, så starter jeg med at finde et stort krus frem. Lige i øjeblikket er det selvfølgelig happy julekoppen med skøjter og handsker. Dem kan du også købe her I webshoppen.

I bunden af koppen kommer du 2-3 pebermynte bolsjer eller en lille pebermynte julestok. Det kan sagtens være pebermynte bolsjer med chokolade indeni. Nu brygger du et skud espresso eller to ned over. Men som et twist, så bruger du Chokolade Mint kaffe. Allerede nu kan du mærke duften af jul synes jeg. Har du ikke en espressomaskine, så brygger du 1 kop stærk chokolade mint kaffe på din kaffemaskine. Nu kommer du så 1-2 pump chokolade sirup I koppen, og varmt (eventuelt steamet) mælk. Til sidst, hvis det skal være ekstra hyggeligt, så kan du toppe det hele af med lidt flødeskum – eventuelt pisket med en lille smule vanilje sirup. Pynt med en julestok eller lidt knust pebermynte bolsje.

Både krus, sirupper og chokolade mint kaffe, kan du selvfølgelig købe hos www.kaffehygge.dk

Velbekomme og glædelig julemåned.